Kuntoutuspalvelut

KELAN mielenterveyskuntoutujien ammatillinen työhönvalmennus

Työhönvalmennus on tarkoitettu työelämään ja/tai koulutukseen motivoituneille, työ-ikäisille, kuntoutustukea, tai työttömyyspäivärahaa saaville mielenterveyskuntoutujille.
Tavoitteena on valmennettavien elämänlaadun, työllistymis- ja kouluttautumismahdollisuuksien sekä työssäkäyntivalmiuksien edistäminen yksilöllisten suunnitelmien mukaisesti.  Työharjoittelun lisäksi työhönvalmennus tarjoaa tietotaidollisia teemapäiviä, ryhmä- ja yksilöohjausta sekä tutustumiskäyntejä.

Jos kiinnostuit, varaa aika tutustumiskäynnille!
Työhönvalmennuksen aloittaminen vaatii lisäksi lääkärin arvion KELAN mielenterveyskuntoutujien ammatillisen työhönvalmennuksen tarpeesta ja kuntoutushakemuksen Kelalle ( liitteenä lääkärin B-todistus ).

KELAN ammatillinen työhönvalmennus

Palvelu on tarkoitettu henkilöille, joiden työkyky on fyysisen sairauden, vian tai vamman takia heikentynyt. Hakija ottaa yhteyttä Kelan kuntoutusneuvojaan, jonka kautta hän voi toimittaa kuntoutushakemuksensa Kelaan käsiteltäväksi. Työhönvalmennuksen aloittaminen vaatii lääkärin arvion ammatillisen kuntoutuksen tarpeesta sekä ajantasaisen B-lausunnon.

Ammatillisen työhönvalmennuksen tavoitteena ovat kuntoutujan työllistymis- sekä kouluttautumismahdollisuuksien edistäminen sekä elämänlaadun parantaminen yksilöllisen työ-ja toimintakyvyn fyysiset rajoitteet huomioivan suunnitelman mukaisesti. Ammatillisen työhönvalmennuksen kokonaiskesto on 120 valmennuspäivää (noin 6 kk). Palvelusta vastaavan yksilövalmentajan kanssa on mahdollista sopia tutustumiskäynti Laptuote-säätiöllä työhönvalmennusta suunniteltaessa.

Yhteydenotto Laptuote-säätiöllä

Mervi Reiman
040 8204161

Susanna Sipari
040 8219277

 

Laptuote-säätiö sosiaalisessa mediassa

Facebook
YouTube
INSTAGRAM
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial